Місто

Житомирський Фонд держмайна пропонує орендарям котельню коледжу і ставок у Малинському районі

7 June 2018, 15:58

Регіональне відділення Фонду держмайна по Житомирській області здає в оренду приміщення під котельню у Житомирському будівельному коледжі на Степана Бандери (колишня Чапаєва) та ставок для розведення риби в Малинському районі.

Про це 17 квітня повідомив сайт ФДМУ.

«Регіональний відділ пропонує в оренду: складські приміщення 179,9 кв. м у Житомирі по вулиці С.Бандери, 6, та гідротехнічну споруду ставка 28,8 га, знаходиться на річці Візня за межами села Іванівка Малинського району. Термін прийняття заяв до 18 червня 2018 року включно», - інформує сайт. Додаткову інформацію обіцяють за телефоном 22-64-72.

У газеті «Відомості приватизації» уточнюється, що балансоутримувачем приміщення по вулиці Бандери є будівельний коледж Житомирського національного агроекологічного університету. Складські приміщення вартістю 317,5 тис. грн пропонують на 3 роки під цільове призначення - надання послуг з теплопостачання (встановлення твердопаливної котельні і постачання теплової енергії для потреб коледжу).

Ставок, який здають в оренду терміном до 3 років, належить Радомишльському міжрайонному управлінню водного господарства. Обєкт вартістю у 130 тисяч гривень складається зі шлюзрегулятора та земляної греблі довжиною 165 метрів. Призначення – для риборозведення.

Нагадаємо, у травні 2018 Житомирський Фонд держмайна пропонував в оренду приміщення для буфету на вулиці Ріхтера, а до цього - приміщення для поліграфічних послуг та магазинчика в житомирському університеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фонд декржмайна ФДМУ оренда 
Матеріали по темі