Здоров'я

За тиждень у Житомирській області на кір захворіло 18 людей

8 June 2018, 11:35

У Житомирській області за минулий тиждень (з 31 травня по 6 червня), які і за попередній, на кір захворіли 18 осіб, в тому числі 12 дітей та 6 дорослих.

Інформацію про захворюваність на кір станом на 7 червня опублікував ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

«Нові випадки реєструвались в Ружинському районі (1 випадок), в Андрушівському, Новоград-Волинському районах та місті Житомирі (по 2 випадки), в Чуднівському, Попільнянському районах( по 3 випадки) та в Олевському районі (5 випадків)», - поінформував лабораторний центр.

Всього з початку року в області на кір вже захворіли 196 людей, з них 78 дітей та 118 дорослих. Частка дорослих в структурі захворюваності становить 60%.

Кір реєструється на переважній більшості адміністративних територій. Вільними від кору залишаються поки що Овруцький, Народицький, Лугинський, Пулинський та Хорошівський райони.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області в період з 23 по 30 травня на кір захворіли 18 осіб, в тому числі 12 дітей та 6 дорослих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кір  
Матеріали по темі