Події

На трасі Житомир-Виступовичі мотоцикл врізався у ЗАЗ: водій двоколісника помер, 7-річний пасажир у лікарні

11 June 2018, 15:38

Упродовж минулого тижня в Житомирській області сталося 114 дорожньо-транспортних пригод. У них було травмовано 22 особи, ще четверо (двоє з яких водії мотоциклів) – загинули. Поліцейські закликають керманичів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та заходів особистої безпеки.

Про це 11 червня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«9 червня о 20.00 на 44 км автодороги Житомир-Виступовичі, поблизу с. Дубовий Гай Овруцького району, водій мотоцикла «RS-250F», 25-річний житель м. Овруча, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем ЗАЗ-110307 під керуванням 24-річного жителя району. Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та, не приходячи до тями, помер в реанімаційному відділенні міської лікарні. Також травми у вигляді різаної рани голови отримав 7-річний пасажир автомобіля ЗАЗ. Хлопчика було доставлено до лікувального закладу», - інформують у поліції.

«9 червня близько 22.00 на автодорозі між селами Злобичі та Нивки Коростенського району місцеві жителі виявили травмованого водія мотоцикла «Мінськ», 49-річного місцевого жителя. Попередньо, він не впорався з керуванням та впав з транспортного засобу. Чоловіка ушпиталили до реанімаційного відділення Коростенської лікарні. 10 червня близько 1.00 на виїзді з с. Лебедівки Новоград-Волинського району водій мотоцикла «Viper», 22-річний житель Баранівського району, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіштовхнувся з опорою електропередач. Унаслідок ДТП водій мотоцикла загинув на місці події. Його пасажира, 23-річного жителя Баранівського району, з травмами різного ступеню тяжкості було ушпиталено до травматологічного відділення Новоград-Волинської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Нині за всіма фактами розпочаті досудові розслідування. Триває з’ясування причин та обставин подій.

Шановні мотоциклісти, скутеристи та велосипедисти! Зверніть увагу, що найчастіше у ДТП страждають керманичі, які в низці випадків не мають відповідних навичок безпечно керувати даним транспортом та ігнорують Правила дорожнього руху. Часто такі водії не дбають про захисні шоломи та виділення себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Нерідкі випадки керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Поліцейські закликають водіїв суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та не забувати про елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня 2018 року на коростишівській об’їзній у Житомирській області мотоцикл зіштовхнувся з Audi, загинула пасажирка двоколісника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мотоцикл ЗАЗ поліція  
Матеріали по темі