Влада

Депутатам Житомирської міської ради збираються виділити ще 2,1 млн грн на потреби виборців

12 June 2018, 11:51

Депутатам Житомирської міської ради збираються ще на 50 тисяч збільшити суму коштів, які вони можуть витрачати на виконання своїх депутатських повноважень.

Про це на позачерговій сесії міськради 12 червня повідомив мер Сергій Сухомлин.

«Коли розглядали бюджет, ми домовлялися, що в разі перевиконання бюджету ми розглянемо і додатково виділимо депутатські кошти для роботи на окрузі. На наступну сесію тоді будемо пропонувати розглянути на комісіях (виділення) ще по 50 тисяч гривень. Бюджет за 5 місяців виконаний, перевиконаний, ми фінансуємо всі програми згідно графіку, тому на наступну сесію будемо розглядати це питання», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у Житомирській міській раді 42 депутати, тобто з міського бюджету на потреби їхніх виборців виділять ще 2,1 млн грн.

За словами голови бюджетної комісії, керівника фракції Блоку Петра Порошенка в міській раді Юрія Мойсеєва, цього року сума «депутатських» коштів вже була збільшена на 50 тис. грн і зараз становить 150 тисяч гривень на кожного, загальна сума – 6 млн 300 тис. грн.

На що минулого року витрачали депутати міської ради бюджетні 100 тис. грн читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, до загального фонду міського бюджету Житомира в І кварталі 2018 року надійшло на 8% більше від плану – перевиконання складає 26,3 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада депутат округ виборці  
Матеріали по темі