Політика

Візит Юрія Бойка у Новоград-Волинський засвідчив, що довіра до Опозиційного блоку на Житомирщині зростає, - Юрій Павленко

13 June 2018, 15:15

Лідер Опозиційного блоку Юрій Бойко та народний депутат України, голова Житомирської обласної партійної організації Юрій Павленко побували з робочим візитом у місті Новограді-Волинському.

Політики відвідали місцеву меблеву фабрику «Мірт», ознайомилися з виробництвом та поспілкувалися з трудовим колективом. Юрій Бойко зауважив, що подібне підприємство унікальне для нашої країни.

«Фракція Опозиційного блоку приймала участь у голосуванні Верховної Ради щодо заборони вивозу лісу-кругляку за кордон, вивозу будь-якої сировини взагалі. Водночас доводиться констатувати той факт, що нинішня влада й надалі допускає контрабанду сировини з країни. Фабрика «Мірт» виробляє унікальну продукцію, але й найбільше потерпає від неконтрольованого вивозу лісу. Взагалі меблеві підприємства в Україні мають колосальний потенціал і якщо зупинити контрабанду кругляку, зменшити тарифи на енергетику, зробити доступними кредити, підтримати виробництво ззовні, то це дасть поштовх галузі та економіці країни. Подібне виробництво — це імідж України», ― зазначив Юрій Бойко.

Лідери Опозиційного блоку протягом усього дня спілкувалися з мешканцями Новограда-Волинського. Була проведена зустріч з військовими пенсіонерами, які виказали свою стурбованість складною соціально-політичною та економічною ситуацією в країні. Колишні військові вважають практику субсидіювання принизливою, але вимушені до неї вдаватися через грабіжницькі тарифи та мізерні пенсії. Також Юрій Бойко та Юрій Павленко отримали звернення від громадян й щодо інших питань. Люди втомилися від малих пенсій та зарплат, або взагалі безробіття. При цьому ціни у всіх сферах життя продовжують повзти вгору.

«Сьогодні ми маємо два головних пріоритети у роботі. По-перше, це підтримати людей, які вже відпрацювали на благо держави, — пенсіонерів, людей старшого віку. Саме тому законопроекти і дії Опозиційного блоку спрямовані на відновлення соціальної справедливості по відношенню до військових пенсіонерів, по відношенню до усіх пенсіонерів, які сьогодні обкрадені. По-друге, Опозиційний блок запропонував програми підтримки молоді. Наше завдання, щоб кожна молода людина мала можливість досягти успіху в своїй країні, у своєму місті. Наша партія вже внесла законопроекти, спрямовані на відновлення допомоги при народженні дитини, відновлення допомоги сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, у яких виховуються діти-інваліди. Не менш актуальним є сьогодні програми молодіжного житлового кредитування та першого робочого місця», ― наголосив Юрій Павленко.

В цілому поїздка співголови фракції Опозиційного блоку у Верховній Раді Юрія Бойка та народного депутата України Юрія Павленка до Новограда-Волинського була ефективною. Поодинокі намагання місцевих псевдоактивістів зірвати роботу політиків, не завадили гостям міста поспілкуватися з громадою та дізнатися, що її турбує.

«Візит лідера партії Юрія Бойка у Новоград-Волинський засвідчив, що довіра до Опозиційного блоку зростає. Загалом подібні поїздки у різні регіони допомагають нам зрозуміти, у якому напрямку слід працювати, аби життя українців покращувалося. Багато людей були раді вітати нас у Новограді-Волинському, ми відчули їхню підтримку. Опозиційний блок зміцнює свої позиції саме за рахунок того, що ми не байдужі до проблем людей та всіляко сприяємо їх вирішенню», — підкреслив Юрій Павленко.

Підсумком поїздки у Новоград-Волинський стала Політрада Житомирської обласної організації Опозиційного блоку, під час якої було прийнято низку заяв. Зокрема, це вимога щодо негайного звільнення в. о. Міністра охорони здоров’я Уляни Супрун та її команди, підтримка вимог колишніх військових щодо підвищення пенсій та рішення про виключення з партії двох депутатів Бердичівської міської ради, які раніше офіційно заявили про свій вихід із фракції Опозиційного блоку.

Також в рамках робочої поїздки Юрій Бойко, Юрій Павленко, а також керівник фракції Опозиційного блоку у Житомирській обласній раді Анатолій Мелашенко, обласні депутати Наталія Рибак, Раїса Гула, Олександр Чорноморець, керівник фракції Опозиційного блоку у Житомирській міській раді Наталія Леонченко та депутат Бердичівської міської ради Наталія Онуфрієнко відвідали літературно-меморіальний музей Лесі Українки, ознайомилися з культурною спадщиною міста.

Прес-служба Житомирської обласної організації партії Опозиційний блок

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бойко Опозиційний блок Павленко Новоград-Волинський 
Матеріали по темі