Місто

​Компанія «Євроголд» збільшила кількість дошок для SUP-серфінгу в житомирському гідропарку

18 June 2018, 10:00

Кожен охочий житомирянин може зайнятись SUP-серфінгом, не виїжджаючи при цьому із міста. Компанія «Євроголд» продовжила спільний з містом соціальний проект, основною метою якого є популяризація водних видів спорту і який стартував у минулому році. Представники компанії кажуть: прокат дошок для SUP-серфінгу в минулому році викликав неабиякий ажіотаж. Саме тому компанія вирішила збільшити кількість дошок власного виробництва для прокату в житомирському гідропарку.

«В минулому році ми зробили разом соціальний проект «SUP-парк» разом із комунальним підприємством «Парк» за підтримки міської ради. Виробили цей проект ще як експеримент для того, щоб зрозуміти - чи це буде популярно серед житомирян. За результатами ми переконані, що цей вид спорту набрав велику популярність, і саме це є причиною того, що ми дали 20 дошок, щоб житомиряни ними користувалися. Основнтий меседж цього проекту - це популяризація водного спорту в Житомирі та здоровий спосіб життя», - розповідає представник компанії «Євроголд» Олена Гроліч.

У компанії розповідають: після минулорічного сезону дуже багато людей звертались із запитанням, чи буде і в цьому році можливість зайнятись SUP-серфінгом у Житомирі.

«Це соціальний проект для рідного міста, адже ми також про нього піклуємось. Багато хто навіть приїздить із Києва сюди. Перед початком проекту мені вже телефонували та запитували, коли він стартує і чи можна зайняти всю базу на цілий день? Тобто, людям це заходить, як і все інше, нове та цікаве. Ти дивишся в Instagram і думаєш: «О, люди так розважаються, хтось займається серфінгом. Круто, а якби я мав таку можливість?». Будь ласка, ось можливість. Спробуйте себе в цьому», - каже PR-менеджер компанії «Євроголд» Олександра Ковальчук.

Взяти дошку напрокат житомиряни зможуть на човновій станції з 11 ранку до 8-ї вечора щоденно, окрім вівторка та середи. Ціна такої послуги символічна – 20 гривень за півгодини та 40 гривень за годину.

«Ціна залишається символічною - 20 гривень. Вона піднялась на 10 гривень у порівнянні із минулим роком. Тобто, 20 гривень за півгодини і 40 гривень за годину. Цього року також збільшена кількість дошок: їх тепер 20. В минулому році також була проблема з веслами - вони тонули в річці. Цього року компанія «Євроголд» надала весла, які не повинні тонути. Окрім вівторка та середи (у ці дні човнова станція має вихідні), щотижня сап-парк працюватиме з 11:00 до 20:00. Буде каса, де можна буде придбати квиточок і взяти дошку напрокат. Так само буде видаватись і жилет для техніки безпеки», - каже заступник директора КП «Парк» Владислав Савіцький.

Окрім цього, фахівці компанії планують проводити майстер-класи для новачків. Кілька разів на тиждень житомиряни зможуть плавати на дошках під пильним наглядом досвідчених інструкторів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Євроголд реклама  
Матеріали по темі