Влада

У начальника головного управління ДФС в Житомирській області з’явився новий перший заступник

21 June 2018, 13:15

З 18 червня першим заступником начальника головного управління ДФС у Житомирській області призначений полковник податкової міліції Віктор Лилик.

На сайті обласної ДФС оприлюднена біографія Лилика, який до призначення на цю посаду майже три роки працював першим заступником начальника ГУ ДФС у Івано-Франківській області.

В декларації Віктора Лилика за 2017 рік зазначається, що він прописаний у Києві. З липня 2015 року родині належить квартира у столиці загальною площею 87,1 кв.м.: 25% власності у самого Лилика та по 25% у дружини та двох синів. З квітня 2016 року у спільній власності дружини та синів є також квартира у Києві загальною площею 81,2 кв.м. У власності дружини з серпня 2010 року є дві земельні ділянки в селі Перегонівка Обухівського району Київської області – 1200 кв.м. та 999 кв.м. З січня 2009 року Віктору Лилику належить автомобіль Honda CR-V 2008 р.в. Іншого транспорту у родини немає.

За минулий рік на посаді першого заступника начальника ГУ ДФС в Івано-Франківській області Лилик отримав 184 тис. 226 грн зарплати, його дружина заробила підприємницькою діяльністю 751 тис. 600 грн. вона ж декларує готівкові кошти – 20 тис. доларів.

Скріншот з сайт ГУ ДФС

Нагадаємо, в червня 2015 року першим заступником начальника обласного управління ДФС був призначений Іван Гілета, який до цього працював на Львівщині. За інформацією редакції, Гілета перейшов на роботу до ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2018 року Генпрокуратура проводила слідчі дії в юудівлі ГУ ДФС у Житомирській області, перевіряючи причетність керівників до діяльності «конвертаційного центру», і в робочому кабінеті одного з керівників ГУ ДФС у Житомирській області вилучені грошові кошти невідомого походження у розмірі 191 тис грн. Перша заступниця начальника обласного управління ДФС Наталія Новоженіна заявила, що це її особисті кошти, які були задекларовані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС заступник Лилик  
Матеріали по темі