Влада

В будівлі, яку Новоград-Волинський отримав від Держстату, буде Палац дітей та молоді

22 June 2018, 09:51

20 червня міський голова Віктор Весельський разом з заступником міського голови Оксаною Гвозденко та начальником управління освіти і науки міської ради Тетяною Ващук відвідали стару будівлю Палацу дітей та молоді, а також нове приміщення (вул. Князів Острозьких, 46) де планує розміститись молодіжна установа.

Про це 21 червня повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

«Спочатку делегація відвідала стару будівлю Палацу дітей та молоді. Оцінивши аварійний стан приміщення, зокрема стелі, яка може завалитися в будь-який момент, очільник міста зауважив, що своєчасно вдалось вирішити питання з пошуком нового приміщення та переміщенням Палацу дітей та молоді. Опісля, посадові особи оглянули будівлю по вул. Князів Острозьких, 46, де розмістяться профільні гуртки палацу. Колектив установи самотужки приступив до капітального ремонту внутрішніх кімнат. На даний час повністю відновлена система опалення та ведуться підготовчі роботи до обшивки стін гіпсокартоном з подальшим їх шпаклюванням», - йдеться у повідомленні.

Міська рада нагадує, що Уряд погодив пропозицію Державної служби статистики та Новоград-Волинської міської ради щодо передачі будівлі і споруди по вул. Князів Острозьких, 46, у власність територіальної громади міста шляхом обміну на нежитлове приміщення в будівлі по вул. Пушкіна, 9, яке передається у державну власність з віднесенням до сфери управління Державної служби статистики, що сприятиме ефективному їх використанню.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядження про обмін нерухомості у райцентрі Новоград-Волинський Житомирської області за пропозицією Державної служби статистики прем’єр-міністр підписав 28 березня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський Весельський молодь будівля  
Матеріали по темі