Влада

​МОЗ попередило про шахраїв, які від імені Супрун вимагають у лікарів грошей

22 June 2018, 18:03

Останнім часом у медичному середовищі почастішали випадки шахрайства, коли невідомі від імені виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун та її заступників вимагають від медиків та управлінців кошти.

Про це 22 червня повідомив офіційний сайт міністерства охорони здоров’я.

«До МОЗ України звертаються керівники закладів охорони здоров’я та ректори медичних закладів вищої освіти з повідомленнями про випадки шахрайства. Від медиків та управлінців вимагають грошей і погрожують звільненнями, прикриваючись іменами в. о. міністра та заступників міністра. МОЗ України закликає у таких ситуаціях негайно звертатися до правоохоронних органів і повідомляти Міністерство», - поінформував сайт.

Останнім часом значно побільшало подібних маніпуляцій від імені заступника міністра Павла Ковтонюка, - стверджують у МОЗ.

«За останні місяці це сталося вже вшосте, і двічі протягом сьогоднішнього дня. Це в наших ворогів, напевно, такий новий креативний спосіб – використовувати моє ім’я та посаду, щоб скомпрометувати команду Міністерства охорони здоров’я та мене особисто», – коментує Павло Ковтонюк.

«Міністерство вбачає у цих дзвінках елементи дискредитаційної кампанії проти команди МОЗ України і трансформації охорони здоров’я. МОЗ України дякує керівникам закладів і вишів, які після подібних дзвінків, одразу повідомляли Міністерство та відповідні правоохоронні органи», - написала прес-служба відомства.

Нагадаємо, у 2017 році в Житомирській області шахраї вимагали гроші від імені ДФС та Держпраці.

Як повідомляв Житомир.info, 10 червня 2018 МОЗ закликав лікарів терміново повідомляти, якщо їх примушують брати участь в політичних подіях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МОЗ шахрай Супрун  
Матеріали по темі