Події

Дев’ять рятувальників гасили горище житомирської багатоповерхівки на Тютюнника

12 July 2018, 12:03

У Житомирі на горищі однієї з багатоповерхівок Житомира сталася пожежа.

Про це 12 липня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«11 липня об 11:52 до cлужби порятунку «101» Житомира надійшло повідомлення про задимлення в 5-поверховому житловому будинку. Пожежа виникла в невеликій дерев’яній технічній споруді, надбудованій на даху будинку при виході на покрівлю. Складність ліквідації пожежі полягала у відсутності драбини, що з’єднувала п’ятий поверх та горище. Фахівці ДСНС застосували пожежну автодрабину, за допомогою якої змогли ззовні дістатися до осередку горіння. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби», - йдеться у повідомленні.

«До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Рятувальники запобігли поширенню полум’я на житлові приміщення багатоповерхівки. Вогнем знищена дерев’яна надбудова та пошкоджено електрокабель, оздоблення стін та стелі 5 поверху. Попередньо встановлено, що пожежу могла спричинити необережність під час проведення вогневих робіт», - поінформували рятувальники.

Також, у коментарі Житомир.info в прес-службі ДСНС зазначили, що пожежа сталася на вулиці Юрка Тютюнника (стара назва вулиці Войкова). Місцевих мешканців з будинку не евакуйовували.

Як повідомляв Житомир.info, 10 лютого 2018 року вогнеборці виїжджали гасити пожежу в підвалі багатоповерхівки по вулиці Покровській, з пожежі врятували безхатченка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тютюнника ДСНС пожежа рятувальники  
Матеріали по темі