Події

Збоченцем, який викладав в Інтернет свої сексуальні розваги з донькою, виявився АТОшник з Бердичева

12 July 2018, 15:41

Збоченцем, який викладав в Інтернет матеріали порнографічного характеру з донькою, виявився житель Бердичева.

Про це 12 липня розповів заступник начальника Департаменту кіберполіції НПУ Віталій Чубаєвський.

«До правоохоронних органів України звернулися правоохоронці Австралії з тим, що один з жителів України ґвалтує малолітню дитину, дані фото він перекидає в мережу Інтернет. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками кіберполіції було встановлено, що, дійсно, житель міста Бердичева здійснює розпусні дії з малолітньою дитиною. Було відкрите кримінальне провадження по статті 153 ККУ. В ході проведення обшуків було встановлено, що 28-річний житель міста Бердичева ґвалтує свою дитину. Під час проведення обшуків було вилучено телефон, на який він знімав ці розпусні дії. Коли його дружина займалася по господарству або перебувала у своєї мами, він ґвалтував свою дитину. Дана особа визнала свою вину, він затриманий в порядку статті 208, знаходиться в Лук’янівському СІЗО. Наразі затриманому загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років. При опитуванні дружини, коли правоохоронці показали фото, вона дійсно впізнала свою малолітню дитину, а також підтвердила, що на фото знаходиться її чоловік, так як у нього є шрам на нозі. Вилучено техніку, на якій він проводив цю зйомку», - розповів Віталій Чубаєвський.


На своїй сторінці у Facebook начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко 12 липня оновив інформацію про затримання бердичівлянина і написав, що він є учасником АТО.

«…У цій ситуації прикро те, що негідник є учасником АТО», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня 2018 працівники КОРДу Житомирщини з кіберполіцейськими затримали за місцем проживання 28-річного виродка за сексуальні збочення з власною донькою, 2017 р. н. Затримати збоченця допомогла інформація від колег з Австралії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко Чубаєвський АТОшник Бердичів кіберполіція педофілія збоченець  
Матеріали по темі