Політика

Любов Цимбалюк перед виборами відмовилася керувати Житомирською міською організацією ВО «Батьківщина»

12 July 2018, 16:18

Любов Цимбалюк написала заяву про складання повноважень керівника Житомирської міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці «Батьківщина Житомир».

«11 липня 2018 року в місті Житомирі відбулось засідання членів бюро Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», на якому було розглянуто декілька важливих питань з партійного будівництва в регіоні. Серед інших питань члени бюро розглянули заяву керівника Житомирської міської партійної організації ВО «Батьківщина» Любові Цимбалюк про складання повноважень керівника Житомирської міської партійної організації ВО «Батьківщина». Члени бюро прийняли рішення задовольнити заяву Любові Цимбалюк і зняти з неї повноваження керівника міського осередку партії. Також члени бюро прийняли рішення назначити виконуючим обов’язки керівника Житомирської міської партійної організації ВО «Батьківщина» Людмилу Янушевич», - повідомляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, в серпні 2017 року Анжеліка Лабунська представила активу Житомира нового керівника міської парторганізації ВО «Батьківщина» - депутата Житомирської міськради Любов Цимбалюк та подякувала колишньому очільнику міської парторганізації Людмилі Янушевич за тривалу та плідну роботу.

24 квітня цього року партійна конференція знову обрала головою міського партійного осередка Любов Цимбалюк.

Прес-служба облорганізації партії повідомляла, що із пропозицією обрати Любов Цимбалюк виступила голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська. Під час свого виступу голова обласної парторганізації наголосила, що на «Батьківщину» чекають нелегкі часи. Адже фактично восени починається кампанія з виборів Президента України.

«Роботи дуже багато, а оскільки 25% виборців області це житомиряни, то на керівника міської партійної організації та її актив лягає титанічна відповідальність. Переконана, що Любов Володимирівна із нею впорається», - сказала Анжеліка Лабунська, представляючи кандидатуру Любові Цимбалюк на розсуд делегатів конференції.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2015 року в другому турі виборів мера Житомира Сергій Сухомлин (кандидат від Блоку Петра Порошенка) переміг Любов Цимбалюк (кандидат від ВО «Батьківщина») з різницею в 6 тисяч голосів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Батьківщина" Цимбалюк  
Матеріали по темі