Місто

​В день надходить близько 600 заяв на оформлення «Картки житомирянина», - Іван Фурлет

13 July 2018, 09:54

Щоденно близько 600 людей звертаються для оформлення «Картки житомирянина», є 13 робочих місць, де приймають відповідні документи.

Про це на позачерговому засіданні виконкому 13 липня повідомив директор КП "Житомиртранспорт" Іван Фурлет.

«В день близько 600 заяв надходить, вже отримали більше 3 тисяч. Більше 50 тисяч пільговиків мають оформити безкоштовну карту житомирянина. Зараз обладнано 13 робочих місць, де приймають документи. Дизайн картки ми направили в банк, поки фізично не можу показати. Зараз проект реалізовується без бюджетних коштів, документи приймають працівники банку. Ми створимо бек-офіс, де працівники Богунської і Корольовської райрад будуть вносити дані в базу», - пояснив Іван Фурлет.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 12 липня у Facebook заступник мера Дмитро Ткачук повідомив, що за десять днів понад 3 тисячі людей подали документи на оформлення «Картки житомирянина».

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні міськвиконкому 6 червня 2018 року мер підписав договір про співпрацю за проектом «Картка житомирянина» між виконавчим комітетом Житомирської міської ради та АТ «Ощадбанк», а члени виконкому проголосували за проект рішення про запровадження «Картки житомирянина», яким затверджений Порядок видачі, обігу та припинення дії багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка житомирянина» та Положення про єдиний реєстр утримувачів «Карток житомирянина». Приймати документи для оформлення «Картки житомирянина» почали з 2 липня 2018 року у двох пунктах: у будні з 9 до 17:00 в Корольовській районній раді (майдан Польовий, 8, 2-й поверх) та готелі «Житомир» (майдан Перемоги, 6).

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 міська рада проголосувала за впровадження «Картки житомирянина». Нагадаємо, «Картка житомирянина» запроваджується з метою впорядкування механізмів надання пільг та послуг громадянам на території міста Житомира, їх обліку та адресності, розвитку безготівкових форм розрахунків, підвищення соціального захисту малозахищених верств населення. Роз’яснення мера Житомира щодо можливостей «Картки житомирянина» читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: картка житомирянина виконком Фурлет  
Матеріали по темі