Влада

Зарплату за липень житомирські медики отримають за рахунок зменшення дотації на освіту

19 July 2018, 12:40

Виконком Житомирської міської ради затвердив перерозподіл додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я.

«Згідно розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16 липня, проведено перерозподіл додаткової дотації з державного бюджету. В тому числі, на 12 млн 751 тис. грн збільшено на видатки охорони здоров’я і на аналогічну суму зменшено видатки на освіту. Зазначений перерозподіл дозволить нам в цьому місяці своєчасно виплатити аванс і заробітну плату (медичним працівникам)», - повідомила директор фіндепартаменту Діна Прохорчук.

Виконком одноголосно підтримав це рішення: «за» проголосували всі 18 присутніх (всього у складі міськвиконкому 25 людей).

«Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головному розпоряднику – управління освіти Житомирської міської ради на 12 751 000 гривень по коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 0611020 «Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами (в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованим школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами», коду економічної класифікації видатків 2120 «Нарахування на заробітну плату» - 3 940 528 гривень, 2270 «Оплата комунальних послуг та енергоносіїв» - 8 810 472 гривень», - зазначалося у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 12 червня 2018 року мер Сергій Сухомлин говорив, що віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко особисто займається питанням наближення отримання субвенції з держбюджету, щоб медичні працівники Житомира могли вчасно отримати зарплату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком додація зарплата медицина освіта  
Матеріали по темі