Місто

Київській компанії хочуть передати 5 га землі на околиці Житомира для будівництва сміттєпереробного заводу

20 July 2018, 09:50

Влада Житомира хоче надати ТОВ «МС Соціальний Проект» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 5 га.

Відповідний проект рішення сесії 19 липня опублікований на сайті міської ради.

У додатку до проекту рішення зазначається, що земельна ділянка по провулку Складському, 20 має цільове призначення «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) (для будівництва об’єктів забезпечення життєдіяльності населених пунктів - для будівництва сміттєпереробних об’єктів)» та чітко визначено, що ділянка надається для будівництва сміттєпереробного заводу.

Клопотання від ТОВ «МС Соціальний Проект» надійшло 18 липня 2018 року.

Зазначена компанія зареєстрована в Києві, основний вид діяльності – консультування з питань комерційної діяльності й керування. 100% власності у цьому ТОВ належить ТОВ «Компанія з управління активами "Інвестиційний капітал Україна"», кінцеві бенефіціарні власники – Пасенюк Макар Юрійович з міста Вишкогод Київської області та Стеценко Костянтин Вікторович з Києва.

Нагадаємо, на сесії міської ради 17 травня цього року депутати проголосували за закріплення за територіальною громадою Житомира в особі Житомирської міської ради земельної ділянки за адресою: проїзд Складський, 20. В оприлюдненому проекті рішення це планують скасувати: «Вважати таким, що втратив чинність пункт 5 додатку 1 до рішення міської ради від 17.05.2018 № 1022 «Про надання юридичним особам комунальної форми власності дозволів на розроблення документації із землеустрою».

Як повідомляв Житомир.info, після сесії 17 травня 2018 року мер Сергій Сухомлин розповідав, що є три пропозиції від інвесторів на будівництво сміттєпереробного заводу по пров.Складський, 20 та розповідав про умови співпраці: усім потенційним інвесторам виставляють умову щодо банківськівської гарантії на 1-1,5 млн євро на термін здачі заводу в експлуатацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада земля сміттєпереробний завод сміття  
Матеріали по темі