Події

Житомирські поліцейські оперативно розшукали двох 8-річних хлопчиків, які зникли з санаторію

20 July 2018, 15:35

19 липня житомирські поліцейські оперативно розшукати двох малолітніх хлопчиків, які вирішили помандрувати та пішли з санаторію.

Про це 20 липня на своїй сторінці у Facebook інформує ювенальна превенція Житомирської області.

«Вчора (19 липня) маленькі мандрівники навели страху на вихователів санаторію та на поліцейських. Два хлопчиська віком 8 років вирішили помандрувати за межами закладу, але здійснитися їх плану завадили працівники сектору реагування патрульної поліції Житомирського районного відділення поліції, які оперативно встановили місце знаходження дітей та на службовому автомобілі доставили хлопців до санаторію, а ті в свою чергу дали слово більше без дорослих не подорожувати», - йдеться у повідомленні.

У ювенальній превенції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що хлопчаків розшукали у Житомирському районі, вони вже майже дійшли до Довжика. Інформація про зникнення двох малолітніх дітей до поліції надійшла о 20:50.

Як повідомляв Житомир.info, за тиждень, з 25 червня по 1 липня, у Житомирській області до поліції надійшло 9 звернень з приводу безвісного зникнення 11 дітей: розшукали десятьох.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ювенальна превенція санаторій розшук  
Матеріали по темі