Місто

«Антикорупційне бюро України» орендує приміщення в центрі Житомира і хоче здати його частину в суборенду вдвічі дорожче

23 July 2018, 10:22

Житомирське обласне управління громадської організації «Антикорупційне бюро України» може отримати приміщення на вул. Покровська, 4 під офіс ще на 2 роки 11 місяців.

Про це зазначається у проекті рішення виконкому оприлюдненому 20 липня на сайті міської ради.

«Надати дозвіл на укладання договорів оренди з відповідною орендною платою за 1 кв.м без ПДВ за базовий місяць розрахунку терміном на два роки одинадцять місяців Житомирському обласному управлінню громадської організації «Антикорупційне бюро України» нежитлових приміщень площею 46,6 кв.м за адресою вул. Покровська, 4 для розміщення офісу з орендною платою 64 грн. 55 коп.», - зазначається в додатку 1 до проекті рішення.

Водночас в додатку4 йдеться про надання дозволу на передачу в суборенду частини цього приміщенні на період дії оренди.

«Житомирському обласному управлінню громадської організації «Антикорупційне бюро України» частини приміщень площею 20 кв.м (суборендар ТОВ «АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ «РЕАЛ ЕСТЕТ») за адресою вул. Покровська, 4 для розміщення агентства з продажу нерухомості з орендною платою 143 грн. 45 коп. за 1 кв.м без ПДВ.

Тобто, громадська «антикорупційна» організація має платити в місяць за орендоване приміщення 3008,03 грн (без ПДВ), а від суборенди 20 кв.м буде отримувати щомісяця 2869 грн (без ПДВ).

Нагадаємо, в лютому 2016 року ГО «Антикорупційне бюро України» просила на засіданні міськвиконкому зменшити орендну плату за офісне приміщення на вулиці Щорса,4 (зараз – вул.Покровська) площею 46,6 кв.м, яке орендувало з серпня 2015 року з орендною платою 38 грн 38 коп. за 1 кв.м. Тоді ж керівник громадської організації розповідав, що в офісі два місяці тому закінчили ремонт, на який витратили 140 тисяч гривень, працюють вони на громадських засадах і за власний кошт сплачують все – від орендної плати до послуг секретаря.

В Реєстрі громадських об’єднань зазначається, що керівником Житомирського обласного управління громадської організації «Антикорупційне бюро України» є Акматов Анатолій Володимирович, він же - директор ТОВ «Агентства нерухомості «Реал Естет» та має тут 88% власності (88 грн).


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком оренда приміщення ГО 
Матеріали по темі