Події

У водія міжміського автобуса «Фастів-Житомир» не було водійського посвідчення відповідної категорії, – Печененко

25 July 2018, 11:00

У Брусилівському районі поліцейські виявили автобус «Фастів-Житомир», у водія якого окрім паспорта громадянина України та техпаспорта ТЗ жодних інших документів при собі взагалі не було.

Про це начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко 25 липня написав на своїй сторінці у Facebook.

«Серед результатів посилення заходів поліції щодо безпеки пасажироперевезень на Житомирщині - кричущий, але, на жаль, непоодинокий факт: у Брусилівському районі поліцейські місцевого відділення виявили автобус «Фастів-Житомир», у водія якого окрім паспорта громадянина України та техпаспорта ТЗ жодних інших документів при собі взагалі не було. Навіть водійського посвідчення. Якщо частина дозвільних документів пізніше все ж була пред'явлена поліцейським, то посвідчення водія відповідної категорії чоловік так і не надав. Відносно нього складено адмінматеріали для притягнення до відповідальності, як і ще відносно майже 60 порушників, виявлених поліцією упродовж кількох днів липня. У ході перевірок (157) приблизно у кожному третьому випадку (59) ми фіксуємо ті чи інші порушення, а це наша з вами безпека», - написав головний поліцейський області.

За інформацією прес-служби ГУНП у Житомирській області водій, який керував автобусом «Фастів-Житомир», є жителем обласного центру.

Нагадаємо, за добу, з 17.00 год. 23 липня по 17.00 год. 24 липня, управління Укртрансбезпеки у Житомирській області, перевіряючи автобуси, задіяні на пасажирських перевезеннях, зафіксувало 23 порушення.

23 липня на посту «Кочерів» у Житомирській області патрульні затримали водія автобуса, який хотів відкупитися за порушення ПДР.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі стартувала операція «Перевізник» з 21 липня працівники патрульної поліції разом із Укртрансбезпекою перевіряють маршрутки міського, міжміського та міжнародного сполучення щодо наявності дозвільних документів на пасажирські перевезення, технічну справність автобусів та відповідність графіків руху.

В рамках операції «Перевізник» патрульні склали протоколи на водіїв маршруток за розмови по телефону та склоомивач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко автобус водій посвідчення категорія  
Матеріали по темі