Події

У райцентрі Житомирської області 8-річний хлопець образився на матір і втік з дому

6 August 2018, 15:32

5 серпня уночі до Брусилівського відділення поліції звернулась жителька райцентру із повідомленням про зникнення її 8-річного сина. Хлопчика правоохоронці знайшли уранці, коли він планував продовжити свої мандри.

Про це 6 серпня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Зі слів матері, поліцейські дізнались, що хлопець близько 21.00 поїхав з товаришами кататись на велосипедах. Однак через якийсь час друзі повернулись, а її син – ні. Жінка спочатку самотужки намагалась розшукати малого, а після півночі звернулась до поліції. Правоохоронці з’ясували, що 47-річна жінка сама виховує четверо дітей, 2008, 2010, 2011 та 2014 років народження. Увечері 4 серпня у родині стався конфлікт через бажання одного з синів піти на розваги до центру селища. Однак матір заборонила і 8-річний хлопець відпросився покататись з друзями на велосипедах. З прогулянки він не повернувся», - йдеться у повідомленні.

Обійшовши товаришів і не виявивши сина, жінка звернулась до поліції.

«По тривозі був піднятий особовий склад Брусилівського відділення і розшуки утікача тривали усю ніч. Маленький хлопчик на велосипеді – версій розвитку подій могло бути багато, тож перевіряли і можливість травмування дитини у результаті ДТП, і його пересування за межами селища, й інші варіанти», - розповів начальник ВП Сергій Цівончук.

На щастя, вказані припущення не виправдались. Утікач знайшовся уранці. Його помітили на одній з вулиць райцентру, коли він прямував у протилежному до власної домівки напрямі.

«З’ясувалось, що хлопець образився на матір та попросився ночувати до наглядно знайомої бабусі за кілька вулиць від дому. Літня жінка не побачила нічого дивного у такій ситуації і прихистила малого, забувши повідомити його рідним про це», - розповів Сергій Цівончук.

Тож поліцейські повернули малого матері 5 серпня уранці, взявши з хлопця обіцянку не залишати без дозволу домівку. З жінкою правоохоронці теж провели роз’яснювальну бесіду щодо виховання дітей.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня 2018 року троє братиків, жителі одного із сіл Житомирського району, пішли на прогулянку та додому не повернулися. Хлопчиків шукали силами місцевої громади і поліції у кількох районах області й після півночі трійцю підлітків правоохоронці перестріли у Коростені та повернули у родину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Брусилівський район дитина поліція  
Матеріали по темі