Місто

​Управляюча компанія «Полісся»: вища якість за нижчу ціну

8 August 2018, 17:00

З 10 червня 2018 року, відколи зазнав змін закон про житлово-комунальні послуги, управління будинками передали керуючим компаніям та управителям.

ТОВ «Управляюча компанія «Полісся» - це приватна компанія, яка спеціалізується на обслуговуванні будинків та прибудинкових територій. Вже сьогодні вона обслуговує 220 будинків у центрі Житомира, мікрорайонах Промавтоматика та Нижня Польова, однак готова до розширення і надання якісних послуг по всьому місту, в тому числі ОСББ.

Директор компанії Микола Юрченко розповідає, чим займається компанія та які послуги надає.

«Житлово-комунальне господарство в Україні до цього часу працювало за старою радянською системою. І це відразу кидалося в очі. Охайні під’їзди, дахи, підвали, впорядкована прибудинкова територія - все це можна зробити, якщо усвідомити, що це є спільною власністю жителів багатоквартирних будинків. А житлово-комунальні послуги - це звичайний сервіс, який може і повинен бути на високому рівні. Для КК «Полісся» кожен мешканець будинку, який ми обслуговуємо - це поважний клієнт, отже, маємо бути на постійному зв’язку, вчасно, ввічливо і якісно виконувати свої обов`язки», - розповідає керівник УК «Полісся».

Крім звичних послуг, які надавали колишні ЖЕКи, в компанії запровадили безкоштовні юридичні консультації для мешканців, надання спектру додаткових послуг: обслуговування систем водопостачання та водовідведення, електромереж та електроприладів, встановлення сантехніки. Планують запровадити видачу електронних довідок, які можна замовити онлайн, не виходячи з дому. На сайті ТОВ «Управляюча компанія «Полісся» планують розміщувати побудинковий облік наданих послуг і стан розрахунків, щоб люди розуміли, яку роботу виконано за місяць і хто з мешканців за що платить.

- Скільки людей працює у вашій компанії?

На сьогодні це 90 людей, включаючи адмінперсонал. Це люди, яким відома специфіка цієї роботи та які вже мають досвід у цій сфері.

- Чи зросла вартість ваших послуг у порівнянні з ЖЕКівськими тарифами?

Ми запропонували тариф, нижчий ніж ЖЕКівський. Тож послуги надаватимемо вищої якості за нижчою ціною. Тому запорука нашої довготривалої, якісної та плідної співпраці - це своєчасна сплата за послуги.

- Як ви плануєте налагоджувати комунікацію з мешканцями?

Наше завдання - змінити уявлення про житлово-комунальні послуги. Мешканці є насамперед нашими клієнтами, з якими ми зацікавлені налагодити прямий контакт і забезпечити усі їхні потреби. Для цього, крім звичного особистого прийому і інформаційних стендів, для зручності жителів запроваджуємо цілодобовий кол-центр. Тепер будь-яку заявку мешканець може зробити через соцмережі Facebook, Instagram, Telegram. Будемо вести переписку з мешканцями на своїх сторінках, приймати заявки на ремонт, повідомляти про відключення мереж. Працюємо над створенням диспетчерської служби, куди можна буде зателефонувати як з міського, так і з мобільного номерів, залишати заявки на надання послуг та повідомляти, чи якісно їх виконали наші працівники. Ми, у свою чергу, зможемо координувати роботу наших підлеглих та виправляти недоліки, якщо такі виникнуть.

- Де знаходиться ваш офіс?

Головний офіс ТОВ «Управляюча компанія «Полісся» знаходиться за адресою проїзд Академіка Тутковського, 15 в Житомирі. Однак буде ще й офісний центр в адмінприміщенні ЖЕКу №16 по вулиці Шевченка, 24, де людям надаватимуть послуги паспортист і бухгалтер.

- Чому житомирянам варто користуватись послугами УК «Полісся»?

• «Полісся» веде свою діяльність прозоро і публічно;
• «Полісся» має сайт та інші інтернет-сервіси;
• При «Поліссі» дає громадська рада з найактивніших будинкових голів;
• «Полісся» щороку формує публічний план-графік поточних та капітальних ремонтів. Остаточне рішення про ремонт ухвалюють співвласники будинків;
• Усі роботи «Полісся» приймає за участі мешканців. Люди можуть впливати на хід виконання робіт, їх складові та вартість.

Контакти ТОВ «Управляюча компанія «Полісся»

Адреса: м. Житомир, проїзд Академіка Тутковського, 15.
Телефони: (0412) 55-21-40, (068) 229-57-55, (093) 326-42-19.
Електронна адреса - polissya@dim.expert.
Сторінка у фейсбук - https://www.facebook.com/ukpolissya , Instagram - https://www.instagram.com/ukpolissya/, Telegram - https://t.me/ukpolissya.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УК "Полісся" реклама  
Матеріали по темі