Події

Внаслідок ДТП у Житомирській області загинули водій Volkswagen та чоловік, який впав з причепа

13 August 2018, 16:24

У Житомирській області 12 серпня на дорогах загинули двоє людей.

Про це 13 серпня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської області Микола Мінчук.

«За чергову добу на території Житомирської області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди. Так, автопригода сталася у селі Хмелівка Олевського району. Через з’їзд легкового автомобіля у кювет, загинув водій. У Брусилівському районі обірвалося життя людини через зіткнення легковика з підводою. Також виникли автопригоди у місті Новограді-Волинському та в Малинському районі. І, як наслідок, отримали тілесні ушкодження 2 особи», - розповів Микола Мінчук.

Керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла Житомир.info подробиці дорожньо-транспортних пригод.

«12 серпня о 17:50 надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлено жителя села Болячів Брусилівського району, 1980 р.н. Згодом, на місці події, працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що близько 17:20 житель села Здвижки, Коростишівського району, керуючи трактором з причепом рухався по вулиці Східній села Болячів. На причепі знаходилися тюки з соломою, а зверху сидів житель цього ж села, 1980 р.н. У результаті руху транспортного засобу чоловік не втримався і впав під колеса причепу. В результаті отриманих тілесних ушкоджень – чоловік помер», - розповіла Алла Ващенко.

«12 серпня о 8:40 водій автомобіля Volkswagen на відстані 2 км від села Хмелівка Олевського району, не вибрав безпечної швидкості та здійснив зіткнення з деревом. Від отриманих травм водій, житель Олевська, 1973 р.н., загинув», - сказала речник ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 29 травня 2017 року на автодорозі Виступовичі-Житомир сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 31-річний різноробочий лісгоспу. Чоловік випав з кузова авто, коли той потрапив у вибоїну на проїжджій частині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ващенко поліція ДТП Брусилівський район Олевський район  
Матеріали по темі