Влада

Житомирський виконком розпочав засідання з питання перевезення пільговиків у маршрутках

15 August 2018, 10:34

Засідання чергового виконкому Житомирської міськради 15 серпня розпочалось з обговорення рішення апеляційного суду щодо часових рамок для безкоштовного перевезення пільговиків у маршрутках.

За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука, таке рішення призведе до конфліктів між пенсіонерами, водіями маршруток та пасажирами, які сплачують за проїзд.

Мер Житомира Сергій Сухомлин зазначив, що формально рішення суду іще не дійшло до міськради, і з приводу цього питання будуть збирати позачерговий виконком. А щоб не було спекуляцій на цій темі, поки пільговики та пенсіонери їздитимуть, як і досі. Також на позачерговий виконком збираються запросити позивача, депутата Богунської районної ради Миколу Чередника, щоб він пояснив свій позов.

Подробиці дивіться в нашому сюжеті

Нагадаємо, 14 серпня 2018 Житомирський апеляційний адміністративний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу виконавчого комітету Житомирської міської ради на рішення Корольовського суду м. Житомира від 29 березня 2018 року. У жовтні 2017 депутат Богунської районної ради м. Житомира Микола Череднік (фракція УКРОП) оскаржував у суді рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 13 жовтня 2017 року щодо пільгового проїзду.

Як повідомляв Житомир.info, 13 жовтня 2017 міськвиконком знизив вартість проїзду в маршрутках Житомира з 5 грн до 4 грн. Також рішенням виконкому в угоди з перевізниками внесли доповнення щодо перевезення за власний кошт вісьми категорій пільговиків. Пунктом 2 в міських маршрутках встановлювався час для перевезення пільгових категорій громадян з 10.00 до 16.00. Рішення виконкому почало діяти з 19 жовтня 2017.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка проїзд пільговик виконком  
Матеріали по темі