Місто

Працівники «Крошу» перевершили свій рекорд із кількості бігунів, заявлених на Третій Космомарафон

22 August 2018, 10:31

У 2018 році представники компанії «Кромберг енд Шуберт» перевершили власний рекорд із кількості бігунів у Третьому Космічному напівмарафоні, який відбудеться в Житомирі на День міста, 9 вересня 2018 року.

Наразі для участі в забігах зареєструвалися близько 250 чоловік, однак працівники продовжують реєструватись і далі, бо переконані: спорт – це здоров’я, а біг за власну компанію – це престижно і відповідально.

«Цього року популярним є забіг на 10 км, на забіг 21 км вже зареєструвалися 103 людини. Станом на 17 серпня для участі у головній спортивній події Житомира зареєструвалося 244 дорослих, а також команда дітей працівників. Це ще раз доводить: на «Крошу» працюють спортивні та здорові люди!», - розповідає PR- менеджер компанії «Кромберг енд Шуберт» Ольга Воєвуцька.

Всіх учасників забігів завод забезпечить брендованими майками, а також мотивує на спортивні досягнення цінними призами.

Нагадаємо, під час Другого Космічного напівмарафону в Житомирі у 2017 році крошівці стартували командою 70 чоловік. Тоді команда дівчат змагалася у корпоративних забігах, 47 працівників змагалися на п'ятикілометрівці, а 21 людина наважилися штурмувати головну дистанцію - 21,1 кілометра.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2018 оргкомітет Нова Пошта Космічного напівмарафону, який відбудеться на День Житомира, 9 вересня 2018 року, розпочав реєстрацію на корпоративні забіги, під час яких можна використовувати корпоративну символіку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт напівмарафон Космомарафон  
Матеріали по темі