Політика

Депутат Житомирської міської ради «згадав» про автомобілі, які кілька місяців тому купив у іноземців

22 August 2018, 14:30

Депутат Житомирської міської ради Максим Манухін (фракція Радикальної партії Олега Ляшка) в липні вирішив повідомити про автомобілів, які він придбав наприкінці 2017 року та в лютому цього року.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Манухін оприлюднив 17 липня.

10 листопада 2017 року він став власником автомобіля Volkswagen Passat 2010 р.в., який купив у іноземного громадянина Маттео. Вказана вартість за останньою грошовою оцінкою – 150 тис. грн, вартість на дату набуття права власності – 1 млн 310 тис. грн.

14 лютого 2018 року Максим Манухін придбав Skoda Octavia 2013 р.в. у іноземного громадянина Йохана. Вартість автомобіля за останньою грошовою оцінкою – 200 тис. грн, на дату набуття права власності – 180 тис. грн.

До речі, доходи Манухіна за 2017 рік становили 71 тис. грн, кошти на банківських рахунках та готівку він не декларував.

Нагадаємо, відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції», депутат міськради був зобов’язаний протягом 10 календарних днів подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані щодо придбання майна на суму, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб станом на 1 січня відповідного року.

Які автомобілі минулого року купували депутати Житомирської міської ради і хто «забув» про це повідомити читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, за позовом прокуратури суд оголосив усне зауваження депутату Житомирської міської ради Олександру Рибаку, який купив за 160 тис грн автомобіль і «забув» задекларувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: декларація Манухін автомобіль  
Матеріали по темі