Влада

Приміські маршрути, від яких відмовилось бердичівське АТП, ОДА віддає іншим перевізникам

23 August 2018, 15:46

З 25 серпня 14 приміських автобусних маршрутів у Бердичівському районі, від яких відмовився перевізник ТОВ «Бердичівське АТП-11837», попередньо обслуговуватимуть 10 перевізників.

Про це 23 серпня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Зустрівся з перевізниками 23 серпня заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький. Попередньо погодилися на обслуговування маршрутів 10 перевізників, з якими будуть укладені тимчасові договори. Вони мають з 25 серпня вийти на ці напрямки», - інформує ОДА.

«Будь-який бізнес повинен мати соціальну складову. Нас цікавлять потреби людей, вас прибуток. І завжди можна знайти компроміс. Можна розкласти ці маршрути так, щоб усім було вигідно», – сказав Олексій Ясюнецький.

Управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА звернулося до жителів Бердичівського району з проханням з розумінням поставитися до можливих затримок рейсів, оскільки перевізникам необхідно узгодити графіки перевезень.

Крім того, перевізник ТОВ «Бердичівське АТП-11837» попереджений про розірвання договорів за всіма напрямками, які він обслуговує на замовлення ОДА, - акцентує прес-служба.

Нагадаємо, днями ОДА пригрозила Бердичівському АТП-11837 з 25 серпня розірвати договори за всіма напрямками, де ОДА виступає замовником, якщо він припинить їздити за «невигідними» маршрутами.

Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «Бердичівське АТП-11837» розвішало оглошення про припинення рейсів за приміськими та окремими міжміськими сполученнями через їх збитковість. У листі до державних органів він повідомив такий крок «вкрай складною фінансово-економічною ситуацією, яка склалася на підприємстві внаслідок систематичної (починаючи з 2015 року) несплати у повному обсязі коштів на відшкодування втрат за перевезення пільгової категорії пасажирів, підвищення мінімальної заробітної плати, зростання цін на ПММ, запчастини до автотранспорту, електроенергії та газу», через що ТОВ має заборгованість у сумі 1 млн 128 тис. грн та по кредитах банків в сумі 834 тис. 665 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перевізник Бердичів  
Матеріали по темі