Здоров'я

​Кожен другий житель Житомирської області вже підписав декларацію з лікарем, - ОДА

27 August 2018, 12:30

Майже 50% жителів Житомирської області вже обрали своїх лікарів та підписали декларації, а 59 медичних закладів приєдналися до системи «eHealth».

Житомирщина впевнено тримається серед лідерів за темпами підписання декларацій, - повідомила 27 серпня прес-служба облдержадміністрації з посиланням на управління охорони здоров’я ОДА.

«За інформацією Національної системи охорони здоров’я «eHealth», станом на 27 серпня вже 582 тис. 295 жителів області обрали свого сімейного лікаря або педіатра. А це майже 50% від населення Житомирщини», - інформує ОДА.

У серпні 2018 до «eHealth» долучилися ще 2 медичні заклади області. Загалом до Національної електронної системи охорони здоров’я вже приєдналися 826 лікарів та 59 медичних закладів Житомирщини. З цими медичними працівниками вже можна підписувати декларації, - зауважує ОДА.

Нагадаємо, що з липня 8 закладів первинної медичної допомоги Житомирської області, серед яких 1 приватний, вже отримують кошти за кожного пацієнта від Національної служби здоров’я України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: декларація лікар зарплата  
Матеріали по темі