Здоров'я

Житомирська фірма почала роботи з термосанації онкодиспансеру, які коштують майже 10 млн грн

28 August 2018, 13:07

Роботи з термосанації центрального приміщення обласного онкологічного диспансеру вже почалися.

Про це 28 серпня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Онкодиспансер – починаємо з малого і в перспективі вийдемо на потужний об‘єкт. Стартували з роботами з термосанації центрального приміщення. Далі – прибудова. На це із ДФРР і обласного бюджету в цьому році спрямували 15 млн грн. За 2 роки онкодиспансер має стати одним із кращих у державі за умовами лікування та обладнанням для хіміотерапії», - написав голова ОДА.

14 серпня департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації уклав договір з ТОВ «Уют строй», яке виграло тендер і за 9,8 млн грн буде проводити реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру по вул.Фещенко-Чопівського, 24/4 в м.Житомирі (термосанація). Відповідно до календарного графіка, роботи мають бути завершені до кінця 2019 року.

У тендері брали участь ще дві компанії з Житомира, які пропонували меншу ціну, але переможцем було визнано «Уют строй», з якою в квітні 2018 року УКБ уклало договір на будівництво душових у житомирському гідропарку, а в травні цього року Господарський суд Житомирської області відмінив торги з капремонту фасаду своєї будівлі, де у тендері змагалися ТОВ «Уют Строй» та ТОВ «Проектстрой», які мають одного засновника та власника.

Нагадаємо, на сесії Житомирської облради 2 листопада 2017 року депутати проголосували за призначення на посаду головного лікаря онкодиспансеру свого колеги з фракції Блоку Петра Порошенка Ігоря Сабадаша, а потім обговорювали проблеми закладу.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році онкодиспансер став одним із трьох об’єктів області, які потрапили у Національну програму регіонального розвитку та мав отримати 200 млн з держбюджету на ремонт приміщень. У 2014 році житомирський благодійний фонд розповів про плани побудувати в місті хоспіс для онкохворих. У 2016 році нардеп від Житомира Борислав Розенблат піднімав питання стосовно стану Житомирського онкологічного диспансеру і обіцяв посприяти, аби з державного бюджету виділили гроші на його потреби, але в лютому 2017-го вже пропонував облаштувати сучасний онкологічний центр у приміщенні Житомирської районної лікарні у селі Станишівка замість того, щоб будувати нове приміщення онкодиспансеру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер Гундич ремонт тендер термосанація  
Матеріали по темі