Влада

На черговому засіданні Ради з питань залучення інвестицій при Житомирській ОДА відзначили кращих підприємців

30 August 2018, 17:29

Голова обласної ради Володимир Ширма та голова облдержадміністрації Ігор Гундич 30 серпня провели засідання Ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації та відзначили кращих суб’єктів підприємництва 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

«В ході засідання в.о. директора агропромислового розвитку та економічної політики Віктор Градівський прозвітував про стан виконання доручень голови облдержадміністрації за підсумками попереднього засідання, яке відбулось 12 квітня. Учасники засіданнятакож мали змогу ознайомитись із презентацією проекту з розширення виробництва ТОВ «Церсаніт Інвест», яку представив генеральний директор компанії Збислав Адам Кровяк. Під час церемонії нагородження Володимир Ширма наголосив, що в області приділяється дуже велика увага саме комфортності ведення бізнесу тих компаній, які інвестують в економіку Житомирщини. Це такі підприємства як ТОВ «ЦерсанітІнвест», ТзОВ «Кромберг енд Шуберт», ТзОВ «Ферпласт-Україна», ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль» та ін.», - йдеться у повідомленні.

Загалом було відзначено понад 120 суб’єктів підприємницької діяльності – представників усіх районів та міст області. Кращими у своїх категоріях також стали і депутати обласної ради, підприємці Олександр Ющенко, Віктор Мельник, Сергій Диняк, Микола Марчинський.

Як повідомляв Житомир.info, щорічно напередодні Дня підприємця обласна влада відзначає кращих підприємців області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада ОДА підприємець інвестор  
Матеріали по темі