Влада

Новоград-Волинська міська рада збереться на позачергову сесію через відключення водопостачання у райцентрі

30 August 2018, 20:06

Заступник мера Новограда-Волинського Оксана Гвозденко 30 серпня провела термінову нараду щодо відсутності централізованого водопостачання у місті в зв’язку з тимчасовим обмеженням постачання електроенергії АТ «Житомиробленерго».

Про це повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

«Станом на 30 серпня комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» заборгувало 872 тис. грн. перед АТ «Житомиробленерго» за спожиту електроенергію, з них 570 тис. грн. боргу не сплатили мешканці міста за надані послуги з водопостачання та водовідведення міському водоканалу, адміністрація якого неодноразово зверталася до населення з проханням сплатити рахунки», - йдеться у повідомленні.

У ході наради було опрацьовано першочергові дії відповідних служб міста з метою стабілізації ситуації, яка склалася. Так, 31 серпня у великій залі Будинку рад відбудеться позачергова сесія міської ради сьомого скликання. Також наразі розглядається можливість підвезення технічної води у мікрорайони міста та проводиться відповідна робота з оповіщення населення ОСББ міста.

«Шановні новоград-волинці! Адміністрація комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» просить у вас вибачення за тимчасові незручності пов’язані з відсутністю централізованого водопостачання в зв’язку з тимчасовим обмеженням постачання електроенергії АТ «Житомиробленерго»», - зазначає міська рада.

Також повідомляється, що 30 серпня мер Новограда-Волинського Віктор Весельський разом із начальником управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександром Богданчуком перебуває у відрядженні у Міністерстві екології та природних ресурсів України, де заплановано робочу зустріч з Міністром Остапом Семераком щодо будівництва систем постачання та водовідведення житлових мікрорайонів південно-західної частини міста.

У порядку денному позачергової сесії буде три питання, перше – про відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Як повідомляв Житомир.info, в липні цього року Новоград-Волинська міська рада попереджала, що у зв’язку із заборгованістю за надані послуги з водопостачання та водовідведення серед населення існує загроза припинення водопостачання у місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада Новоград-Волинський вода водопостачання  
Матеріали по темі