Місто

В центрі міста фахівці центру зайнятості під час акції пропонували житомирянам понад 1000 вакансій

3 September 2018, 09:22

Фахівці Житомирського міського центру зайнятості знайомили перехожих в центрі міста Житомир з понад 1200 актуальними вакансіями.

Про це інформує прес-служба Житомирського міського центру зайнятості.

«Відвідувачів насамперед цікавили питання щодо потреби підприємств у кваліфікованих кадрах, можливості перенавчання та підвищення кваліфікації за сприянням Державної служби зайнятості України, участі у тимчасових роботах, складання резюме та створення «Банку резюме», а також питання, що стосуються законодавства про зайнятість населення. В найкоротший спосіб фахівці Житомирського міського центру зайнятості намагаються поширити інформацію про актуальні вакансії серед населення, працюючи під девізом: «Робота шукає Вас!». Вони проводять індивідуальні співбесіди з громадянами, поширюють листівки про потребу у кваліфікованих робітниках і спеціалістах, ознайомлюють із графіком навчання за направленням служби зайнятості, популяризують послугу «електронна черга» та ін.». – йдеться у повідомленні.

Такі акції відбуваються в центрі міста Житомир по вулиці Київській, 9 щочетверга з 8-30 до 12-00 на постійній основі.

Як повідомляв Житомир.info, роботодавці Житомирської області за півроку «попросили» у центрах зайнятості майже 24 тисячі працівників.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр зайнятості працівники вакансія  
Матеріали по темі