Здоров'я

Радіохвильове лікування геморою

6 September 2018, 14:30

Геморой – проблема з якою лишаються наодинці сотні тисяч людей по всьому світу. Хтось вважає цю хворобу надто інтимною, щоб звернутися за допомогою, а дехто боїться того, що лікування буде болісним та неефективним.

Насправді ж, безболісне, швидке та ефективне видалення гемороїдальних вузлів вже давно стало можливим із застосуванням радіохвильової хірургії та апарату «Сургітрон». З його допомогою проктологи клініки «Оксфорд Медікал Житомир» лікують геморой, анальні тріщини, видаляють кондиломи і папіломи.

Лікування геморою апаратом «Сургітрон» полягає у видаленні гемороїдальних вузлів за допомогою тепла, що виділяється при опорі м'яких тканин впливу радіохвиль. Завдяки цьому під час процедури немає болісних відчуттів, а після неї - побічних ефектів і ускладнень.

Після радіохвильової терапії немає кровотечі та запального процесу, не виникають шрами та рубці, практично нанівець зводиться ймовірність потрапляння інфекції. Радіохвильове лікування більш ніж в 90% випадків дозволяє позбавитися геморою назавжди. Ще одна перевага радіохвильової терапії - швидке повернення до звичайного життя. Реабілітація після лікування проходить в термін до 5 днів, що набагато менше, аніж після хірургічного втручання.

Якщо, з певних причин, радіохвильове лікування протипоказане, в проктології клініки «Оксфорд Медікал Житомир» підберуть інші, не менш ефективні методи: медикаментозна терапія, лігування латексними кільцями, або ж Hal-Rar - доплерівська дезартеризація.

Не варто терпіти симптоми геморою - біль та кровотечу, краще звернутися до лікаря за перших ознак хвороби, адже лікування на початковій стадії геморою завжди швидше та дешевше, аніж усунення хронічного захворювання, його наслідків та ускладнень.

Дізнатися більше про швидке та безболісне лікування геморою ви можете, зателефонувавши до контакт-центру клініки «Оксфорд Медікал Житомир за номером» (0412) 55 22 55.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі