Влада

Житомирська міськрада оголосила конкурс на посаду керівника «Палацу культури»

7 September 2018, 12:03

Управління культури Житомирської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради.

Оголошення опубліковане на офіційному сайті мерії 6 вересня.

«Вимоги до конкурсантів: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки», - зазначено в оголошенні.

Термін проведення конкурсу – 30 (тридцять) календарних днів з моменту оголошення про проведення даного конкурсу на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради, сайті управління культури Житомирської міської ради.

Дата оголошення та початку приймання документів – 06 вересня 2018 року.

Відповідно до вимог статті 21 Закону України «Про культуру» (Текст статті 21 в редакції Закону № 955-VIII від 28.01.2016), управління культури Житомирської міської ради приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії, формування якої відбудеться з 06 жовтня 2018 року (заявки щодо участі в складі конкурсної комісії приймаються з 06 вересня 2018 року по 01 жовтня 2018 року).

Як повідомляв Житомир.info, виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління житлового господарства. Документи приймаються з 10 серпня по 10 вересня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс вакансія Палац культури оголошення  
Матеріали по темі