Події

На дорогах Житомирській області патрульні затримали двох водіїв, які керували вантажівками напідпитку

11 September 2018, 10:19

Під час патрулювання на автодорогах Житомирської області правоохоронці затримали двох водіїв вантажівок, котрі керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це 11 вересня у Facebook повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

Так, 9 вересня за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили вантажний автомобіль Scania. В ході спілкування з водієм вантажівки патрульні виявили в останнього – з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження перевірки на місці та огляду у медичній установі водій відмовився. Тож патрульні оформили протокол за статтею 130 КУпАП.

«10 вересня, близько 11-ї години, патрульні поліцейські зупинили вантажівку Daf, водій якої керував автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння. Здійснивши перевірку на місці, прилад зафіксував позитивний результат, а саме 0,24 проміле. На водія, котрий керував вантажівкою з ознаками алкогольного сп’яніння, оформлено протокол за статтею 130 КУпАП», - інформують патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня 2018 року у місті Бердичів нетверезий водій намагався дати поліцейським хабара – 2 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій вантажівка патруль патрульний патрульні поліцейський патрулювання  
Матеріали по темі