Влада

Після Дня міста влада Житомира уклала договори, щоб заплатити 23 тис. грн за харчування іноземних делегацій

13 September 2018, 11:55

Виконавчий комітет Житомирської міської ради 11 вересня уклав договори на послуги кафе, в яких харчувалися іноземні делегації.

Звіти про укладені договори оприлюднили на сайті ProZorro.

З Дворською Лідією Іванівною уклали договір на 22 тис. грн. За ці кошти вона мала забезпечити харчування іноземних делегацій, запрошених на святкування Дня міста.

Договір на 950 гривень був укладений з кафе «Іоланта». У закладі, який знаходиться на Михайлівській, мали харчуватися члени делегації з міста Дачжоу (КНР). 12 вересня міська рада повідомила, що цього дня відбулась робоча зустріч з китайською делегацією з міста – побратима Дачжоу, на якій обговорили співпрацю у культурній сфері між містами, а також залучення інвестицій та втілення проектів у Житомирі.

Нагадаємо, цього року День міста у Житомирі святкували 8 вересня. Житомирян на Михайлівській зі святом особисто вітав президент Петро Порошенко разом із дружиною. За інформацією міської ради, мер Сергій Сухомлин 8 вересня провів офіційну зустріч з представниками іноземних делегацій.

«У цей день Житомир відвідали Генеральний Консул Республіки Польща у Вінниці Дамян Цярціньскі, Почесний консул Республіки Словенія у м.Житомирі Майя Мартиненко,делегації з міст-побратимів: Кутаїсі (Грузія), Монтана (Болгарія), Плоцьк (Республіка Польща)», - інформувала прес-служба міської ради.

На фотографіях видно, що зустріч проходила в Домі української культури.

Як повідомляв Житомир.info, переможцями тендерів на послуги у сфері організації робочого середовища та на послуги з організації заходів до Дня міста стали два ФОПи, за вказані послуги управління культури Житомирської міської ради має заплатити 817 тис. 383,16 грн, з яких: 424 тис. 12,16 грн – ФОП Гребеньовський В. М. з технічне обслуговування, 393 тис. 371 грн – ФОП Пономарьова Н.М. за організацію святкування на Михайлівській та концертів на майдані Соборному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада тендер харчування День міста делегація іноземці  
Матеріали по темі