Події

На проспекті Миру в Житомирі патрульні затримали трьох осіб, які зливали паливо з дорожнього катка

14 September 2018, 10:25

Рано-вранці 14 вересня у Житомирі троє осіб намагалися злити паливо з бака автодорожньої спецтехніки.

Про це у Facebook повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«14 вересня, близько 5-ї години ранку, патрулюючи по проспекту Миру, правоохоронці помітили, що біля дорожнього катка стоїть невідома особа з каністрами та шлангом, котрий було під’єднано до паливного бака спецтехніки. Коли невідомий громадянин помітив патрульних, то розпочав тікати», - йдеться у повідомленні.

У ході обслідування прилеглої до місця події території патрульні поліцейські виявили трьох осіб та автомобіль Audi, поблизу якого знаходилась каністра з паливом.

Осіб, котрі ймовірно причетні до правопорушення, патрульні поліцейські доставили до міського відділу поліції та передали слідчим.

Керівник КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Сергій Янушевич розповів Житомир.info, що працівники УАШ були змушені залишити спецтехніку на об’єкті, де виконували роботи з ремонту доріг, адже каток вийшов з ладу.

«Це вперше у нас такий випадок. Ми не змогли забрати того катка, тому що в кінці робочого дня він зламався. Тож лишили його на об’єкті, він стояв на тротуарі біля місця проведення ремонтних робіт. У баку залишилося літрів 5 дизельного палива, «мертвий залишок». Ось ці особи шлангом намагалися його злити. Добре, що поліція вчасно приїхала та затримала цих злодіїв. Щоб забрати звідти каток, сьогодні будемо залучати кран, аби він поставив його на трал та привіз до нашої майстерні, адже на місці його відремонтувати не вдасться», – розповів Сергій Янушевич.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці травня 2018 року на Київщині житель Житомирської області разом з черкащанином поблизу заправки напали на чоловіка, побили, відібрали гроші та ще й з бака автомобіля злили бензин. Заливши чуже пальне до свого «ВАЗу», нападники поїхали далі розважатися та потрапили в ДТП, злетівши в кювет.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка Янушевич  
Матеріали по темі