Суспільство

У Житомирському районі визначили переможця першого обласного фестивалю Fish Food Fest

24 September 2018, 12:41

22 вересня Тетерівська ОТГ на території с. Перлявка Житомирського району провела обласний фестиваль Fish Food Fest. Брати участь у ньому могли усі бажаючі, навіть діти.

Про це 24 вересня інформує прес-служба Житомирського рибоохоронного патруля.

«Обласні змагання з рибної ловлі «Тетерівський хижак 2018» розпочалися о 7 годині ранку (для дітей о 8 годині). Дорослі випливали на гумових човнах, а дітям було дозволено рибалити лише з берега. Рибалки змагалися протягом трьох годин. Переможцем став Борис Андрій з результатом – 2 кг 040 г (в улові щука та окуні). Переможці та призери заходу за І-ІІІ місця нагороджувались дипломами та медалями. Також, як заохочення від спонсорів фестивалю, призерам дарували вудки», - йдеться у повідомленні.

Житомирський рибоохоронний патруль на даному заході відповідав за дотриманням правил рибальства та правил змагань всіма учасниками.

Як повідомляв Житомир.info, 22 вересня 2018 року в передмісті Житомира планували провести перший «рибний фестиваль» з метою пропаганди здорового способу життя та активного відпочинку на природі, а також – популяризації риболовного спорту.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: риба фестиваль  
Матеріали по темі