Суспільство

У Житомирській області сильний вітер наробив шкоди: поламав дерева, позривав шифер

24 September 2018, 13:44

У Житомирській області в ніч з 23 на 24 вересня через сильні пориви вітру в декількох районах були поламані дерева та позривало шифер.

Про це на свої сторінках у Facebook зазначають жителі Житомирської області, та діляться фотографіями.

«У Новограді-Волинському вітер ламає гілля дерев і зриває дахи з кіосків. У Баранівці теж сильні пориви вітру. Тому, будьте обережні, - зазначають жителі області.

У прес-службі АТ «Житомиробленерго» 24 вересня у коментарі Житомир.info розповіли, що через сильні пориви вітру в Житомирській області було знеструмлено декілька населених пунктів у чотирьох районах.

«В ніч з 23 на 24 вересня у зв’язку з сильними поривами вітру в Житомирській області були знеструмлені населені пункти в Олевському, Ємільчинському, Малинському та Овруцькому районах. Більш детальніша інформація буде згодом», - розповіли у прес-службі.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, до Житомирської області йде похолодання з вітром та дощами.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 30 липня райцентром Баранівка Житомирської області пронісся руйнівний буревій: вітер виривав дерева з коренями і перевертав кіоски. 1 серпня 2018 року близько 200 жителів Баранівки вийшли прибирати вулиці після буревію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиробленерго знеструмлення вітер Новоград-Волинський Баранівка  
Матеріали по темі