Місто

День Корбутівки та Мальованки – свято для всієї родини

25 September 2018, 17:26

22 вересня 2018 року відбулося святкування Дня Корбутівки та Мальованки, що стало вже доброю традицією, оскільки проводиться вчетверте. Його організували депутати Володимир і Людмила Кропивницькі, які кожного року всією родиною із задоволенням беруть активну участь й у проведенні заходу.

Програма була надзвичайно цікава й насичена. Спочатку – осінній ярмарок із різноманітною сільськогосподарською продукцією та сувенірами. Трохи згодом – концертна програма, яка складалася з виступів вихованців шкіл, садочків, спортивних клубів. На сцені можна було бачити і відомих та досвідчених,і зовсім юних, але не менш талановитих артистів. Окремо варто відзначити церемонію нагородження авторів кращого гімну мікрорайону (за підсумками конкурсу, оголошеного на Святі дитинства для мікрорайонів Корбутівка та Мальованка). Паралельно зі сценою та ярмарком працювала велика кількість локацій. Наприклад, для охочих сфотографуватися – прекрасна фотозона.

Безмежно задоволеними виглядали дітлахи, адже вони могли взяти участь у численних майстер-класах, кількістю і якістю проведення яких усі були приємно вражені, а ще малечі можна було побавитися з аніматорами, порозважатися на атракціонах, поласувати смаколиками. Феєричним був і фінал – майстерне фаєр-шоу, що запам’ятається надовго, як і увесь День Корбутівки та Мальованки, бо це – свято для всієї родини.

Прес-служба депутатів Людмили та Володимира Кропивницьких

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Корбутівка Мальованка свято Кропивницький 
Матеріали по темі