Події

У семи районах Житомирської області залишаються без світла більше 40 населених пунктів

26 September 2018, 10:10

У Житомирській області залишається знеструмленим 41 населений пункт.

Про це інформує 26 вересня прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«25 вересня внаслідок сильного вітру без електропостачання залишилось 4 лінії по 10 кВ, 101 трансформаторна підстанція та 41 населений пункт в 7 районах області. Також упродовж доби до Служби порятунку «101» надійшло одне повідомлення про те, що через негоду поблизу с. Авратин Любарського району впало гілля дерев та перекрили рух транспортним засобам. Необхідна допомога рятувальників. На місці події з’ясувалося, що через пориви вітру гілля дерев впало на проїжджу частину та заблокувало рух на обох смугах траси. За допомогою бензопили бійці ДСНС розрізали та прибрали гілля на узбіччя. Продовжуються роботи працівниками обленерго щодо відновлення електропостачання в населених пунктах», - йдеться у повідомленні.

На сайті Коростенської міської ради інформують про те, що комунальники продовжують ліквідовувати наслідки після сильних поривів вітру.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов, за 24 вересня було більше ніж 50 аварійних ситуацій по місту, які спричинені падінням дерев, гілок тощо. Комунальні служби міста протягом 2-х днів ліквідують наслідки стихійного лиха за адресами: Грушевського, 47,Грушевського, 68, К.Лібкнехта, 73,Б.Шосе (навпроти заправки), Гастелло,18, Котовського (біля озера), Маяковського, 105, Герцена, 1, Київська, Б.Хмельницького , 1,Горького , 3 тощо», - йдеться на сайті.

Нагадаємо, уламки даху крамниці, які 24 вересня зірвав вітер у Новограді-Волинському Житомирської області, травмували жінку-перехожого.

24 вересня через шквали до 28 м/с у Житомирській області було знеструмлено більше 90 населених пунктів.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 23 на 24 вересня в Житомирській області через сильні пориви вітру в декількох районах були поламані дерева та позривало шифер, а коростенські школярі зняли відео, як на дорогу впало дерево та пошкодило електродроти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС світло знеструмлення Коростень  
Матеріали по темі