Фоторепортаж

​Зоотур Житомирською областю: кабани, коні, олені «на розвід» та ведмеді. Фоторепортаж

26 September 2018, 12:40

25 вересня журналістів та людей, дотичних до туристичного бізнесу, звозили на «Zoorganik-тур» селами Житомирської області.

Організували тур управління культури та туризму Житомирської ОДА та Житомирський обласний туристично-інформаційний центр.

У селі Явне Баранівського району, у вольєрі площею 56,2 га, вирощують оленів «на розвід». Зараз їх тут близько 40. Їх продають у інші лісництва. Тут також тут розводять диких кабанів. Буревій 24 вересня налякав оленів, і вони не вийшли до людей на годування.

На підприємстві ТОЗ «Органік Мілк» у Баранівці корівок, на жаль, не показали, а лише через скло познайомили з лінією з виробництва органічної «молочки».

Третім пунктом туру став Центр порятунку ведмедів «Біла скеля» в селі Березівка Житомирського району. Тут, в умовах, наближених до природніх, живуть врятовані від жорстокого поводження ведмеді, які вже не зможуть вижити у дикій природі.

Останнім пунктом став кінноспортивний центр «Алюр» у селі Бистра Житомирського району. Доглядальники розповіли про утримання коней та догляд за ними, про народження лошат, а також запропонували показатися верхи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зоотур тварини олень  
Матеріали по темі