Суспільство

​У вересні «дитяча» поліція Житомирської області зреагувала на 177 фактів недогляду за дітьми

4 October 2018, 12:38

У вересні 2018 року працівники ювенальної превенції Житомирської області склали 177 протоколів щодо невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Про це 4 жовтня поінформувала ювенальна превенція Житомирської області на своїй сторінці у Facebook.

«Працівниками ювенальної превенції Житомирської області у вересні 2018 року було складено 177 протоколів про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Незважаючи на збільшення штрафів, деякі горе-батьки так і не хочуть займатися своїми дітьми і продовжують шукати винних серед працівників соціальних служб та поліцейських, які намагаються спонукати їх виховувати та забезпечувати дітей», - повідомляє «дитяча» поліція та публікує чергову підбірку знімків з умовами, в яких доводиться жити дітям.

Нагадаємо, в серпні 2018 правоохоронці Житомирської області склали 205 протоколів за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей.

Як повідомляв Житомир.info, двоє хлопчиків з неблагополучної сім'ї в селищі Брусиліів Житомирської області просять їжу по сусідах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина ювенальна превенція  
Матеріали по темі