Місто

Директор «Міськсвітла» розповів, коли запрацюють світлофори на перехресті Велика Бердичівська-Гагаріна в Житомирі

8 October 2018, 17:24

На перехресті Велика Бердичівська-Гагаріна в Житомирі другий тиждень не працюють світлофори.

Гнівний допис про це у соцмережі поширив житомирянин Вадим Барановицький.

«Пішов 2-й тиждень, як житомирські управлінці показують свою «імпотенцію» у вирішенні питання з непрацюючим світлофором на перехресті Велика Бердичівська - Гагаріна. Щодня на ньому відбувається безліч аварійних ситуацій як для автомобілів, так і для пішоходів, які намагаються перейти тут дорогу. Напевно, потрібно щоб когось розмазало на асфальті на цьому перехресті, щоб «товсті дупи» почали ворушитися? Скільки потрібно часу, щоб його відремонтувати?..», - написав користувач.

У чому причина поломки і коли відремонтують світлофори, Житомир.info поцікавився у директора комунального підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради Олега Бічука.

«Сподіваюся, що завтра вони вже будуть працювати. Запчастини вже відправили, завтра вранці ми їх отримаємо, і після обіду (9 жовтня) світлофори повинні запрацювати. Там викрали контролер, ми замовляли, а потім перезамовляли його, бо перший не підійшов», - розповів Олег Бічук.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня 2018 на перехресті вулиць Київської та Князів Острозьких (колишня Шелушкова) через крадіжку контролера не працювали світлофори. Того ж дня роботу світлофорів відновили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світлофор Міськсвітло Бічук  
Матеріали по темі