Влада

​Служба автодоріг у Житомирській області заплатить за поточний ремонт мосту через канаву майже 1 млн грн

10 October 2018, 13:01


«Послуги з поточного середнього ремонту мосту через канаву на автомобільній дорозі державного значення загального користування Н-03 Житомир-Чернівці км 34+536, Житомирська область», - йдеться в оголошенні про тендер.

Закупівля послуг відбулась із застосуванням переговорної процедури, оскільки попередні тендери двічі відмінялися через відсутність достатньої кількості учасників. Таким чином 10 жовтня 2018 року був укладений договір з ПрАТ «Мостобудівне управління-3», яке зобов’язалось до 24 грудня 2018 року відремонтувати міст. Вартість послуг – 981 тис.216,25 грн.

За інформацією сайту YouControl, Приватне акціонерне товариство «Мостобудівне управління-3» зареєстроване в м. Київ та спеціалізується на будівництві мостів та тунелів.

Нагадаємо, з серпня 2018 року у Житомирській області тривають ремонтні роботи на двох мостах через річку Тетерів: у с. Висока Піч та у м. Радомишль.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня обласна комісія з безпеки дорожнього руху затвердила схеми об’їздів у зв’язку із ремонтами мостів через річку Тетерів у м. Радомишль та у с. Висока Піч Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт мост дорога САД 
Матеріали по темі