Події

Рідні просять допомогти розшукати 75-річну жительку Житомирського району, яка пішла по гриби та зникла

10 October 2018, 18:06

5 жовтня у селі Пряжів Житомирського району зникла 75-річна Настасія Іванівна Грицик. В обідню пору жінка пішла у ліс по гриби і до сьогодні вдома так і не з’явилася.

Про це Житомир.info повідомила онука зниклої Марина.

«5 жовтня бабуся пішла по гриби і додому не повернулася. Мобільного телефону при собі не мала. В обідню пору 5 жовтня її бачили у магазині. Саме там вона казала про намір піти по гриби. Потім до нас телефонували якісь дві жіночки й казали, що буцімто бачили, як вона йшла через полігон в сторону села Перлявка. У що вона була одягнена, точно сказати не можу. Найімовірніше, в халат та кофту. Бабуся має гарну пам'ять, однак хворіє на цукровий діабет. Ми зверталися до поліції, ДСНС, військових, обдзвонили усі лікарні та морги, однак поки результату немає. Тому просимо усіх, хто має хоч якусь звістку про Грицик Настасію, телефонувати нам: (097) 964-10-95; (063) 031-40-24; (0412) 42-13-87; (0412) 40-37-28 (дочка зниклої Пріма Ніна Василівна)», – просить Марина.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що заява про зникнення старенької надійшла до поліції 6 жовтня.

«Вранці 6 жовтня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення від житомирянки, 1965 року народження, про те, що напередодні в обідню пору пішла з дому та не повернулася її мати, пенсіонерка, 1943 року народження, жителька села Пряжів Житомирського району Грицик Настасія Іванівна. Наразі поліція проводить заходи щодо встановлення місця перебування жінки. Просимо усіх, хто володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Грицик Настасії, повідомте на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції», – закликають у ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня 2018 року прес-служба ГУНП у Житомирській області повідомила про розшук 16-річної жительки Пулинського району Віолети Тетеріної, яка 5 жовтня поїхала до обласного центру та зникла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зникнення розшук поліція  
Матеріали по темі