Влада

У Новограді-Волинському призупинили роботи з ліквідації наслідків пожежі Молодіжного центру

8 November 2018, 10:30

7 листопада у Новоград-Волинській міськраді відбулось засідання комісії з питань ліквідації наслідків пожежі будівлі Молодіжного центру.

Про це 7 листопада в соцмережі повідомив відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

«Роботи з ліквідації наслідків пожежі міського Молодіжного центру призупинено у зв’язку із призначенням Слідчим управлінням ГУНП в Житомирській області будівельно-технічної експертизи. Проведення даної експертизи було призначено на березень 2019 року, але шляхом переговорів з директором Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведення експертизи її вдалося прискорити та призначити на листопад 2018 року. Наразі очікується прибуття експерта», - інформує міськрада.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба повідомив, що проектно-кошторисну документацію «Першочергові протиаварійні заходи» буде отримано до кінця цього тижня, а затим направлено на експертизу.

«За результатами засідання членами комісії було погоджено:

  • розпочати роботи з ліквідації наслідків пожежі після виготовлення та проходження експертизи документації на «Першочергові протиаварійні заходи»;
  • після надання дозволу слідством накрити двоповерхове приміщення зі сторони вул. Соборності, включаючи купольну частину, металевими формами;
  • стіни частини приміщення Молодіжного центру, що постраждали найбільше, - спортзал з боку вулиці Шевченка, - законсервувати стяжкою», - інформує мерія.

Нагадаємо, у жовтні 2018 управління сім’ї та молоді Новоград-Волинської міськради уклало договір на 1 млн 250 тис. грн на розробку проектно-кошторисної документації для реставрації Молодіжного центру.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 19 травня 2018 року в райцентрі Новоград-Волинський Житомирської області горіла будівля Молодіжного центру, яку за кілька місяців до цього капітально відремонтували. Пожежа виникла в літній дерев’яній прибудові пивної ресторації «Князь Острозький». 24 травня 2018 року Новоград-Волинський міськвиконком відправили у відставку та висловили недовіру секретарю міськради і заступнику мера з питань ЖКХ через пожежу в Молодіжному центрі. На позачерговій сесії Новоград-Волинської міської ради 6 листопада 2018 депутати визнали роботу мера Віктора Весельського незадовільною та висловили йому недовіру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Молодіжний центр Новоград-Волинський  
Матеріали по темі