Події

Маніяка Ткача поховали на житомирському цвинтарі: безіменна могила, кілок замість вінка

9 November 2018, 16:56

Одного з найкривавіших злочинців століття Сергія Ткача, який помер 5 листопада в житомирській тюрмі, поховали на кладовищі в Житомирі, і на його похорон не приїхала навіть молода дружина-росіянка, тимчасово зареєстрована в Рівненській області.

Про це йдеться в сюжеті ТСН від 8 листопада.

«З моменту свого затримання він прожив ще 13 років. На рахунку Ткача - більше 40 доведених убивств та зґвалтувань. Незадовго до смерті маніяк одружився у в’язниці, дружина навіть встигла народити йому дитину, але на похорон до чоловіка не приїхала», - йдеться в сюжеті.

Не приїхали й інші родичі. ТСН знайшов єдину жертву Ткача, яка вижила і впізнала маніяка – Ольгу Топалову. Їй було 18 і вона працювала на городі. Опам’ятался напівроздягнена. Дівчат нелюд спочатку душив, а потім ґвалтував. Коли Ткача затримали, розлючені містяни рознесли його будинок в Пологах Запорізької області.


За повідомленням Житомирського кур’єра, на могилі маніяка в Житомирі хтось встромив березового кілка та обвив його гілками. Щось на кшталт пентаграми (цей знак з деяких пір вважають символом Сатани), - припускає журналіст.

«Сергій Ткач вбивав і потім ґвалтував дівчаток у віці від 9 до 18 років. Він зізнався в 107-ми вбивствах, скоєних протягом 25 років, але було доведено тільки 36. Орудував на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Останнім часом жив у райцентрі Пологи Запорізької області, де продовжував вбивати», - повідомляє інтернет-видання, і додає: тим часом міліція за допомогою катувань і фальсифікації «викривала вбивць», прокуратура штампувала обвинувальні висновки, а суди клепали вироки невинним. Ніхто зі співробітників міліції не поніс за це реального покарання.

«Нагадаємо також, що Ткачук, будучи довічно засудженим, у 2015-му, в 64-річному віці, одружився на 24-річній росіянці Олені, яка спеціально приїхала з Росії. Після кількох побачень Олена завагітніла, і у Ткачів народилася дочка Єлизавета. Зараз дівчинка знаходиться у батьків Олени в Рибінську Ярославської області, РФ. Стоїть питання про позбавлення матері батьківських прав. Раніше пологівський маніяк був одружений двічі або тричі, у нього троє дорослих дітей», - стверджує автор публікації.

Могила «пологівського маніяка» знаходиться на звичайній ділянці Житомирського міського кладовища під номером №49, де поховані і надалі будуть ховати тіла звичайних добропорядних громадян, - зазначає Житомирський кур’єр.

«Як пояснив співробітник кладовища, який ховав Ткачука і який представився Русланом, скоро могила просяде, і від неї навіть сліду не залишиться. Ніяких «номерків» та інших розпізнавальних знаків на ній немає. Хіба що березовий кіл з вінком із прутів», - резюмує автор.

Як повідомляв Житомир.info, уродженець Кемеровської області Росії Сергій Ткач помер на 67 році життя через серцеву недостатність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткач маніяк вбивця  
Матеріали по темі