Події

​У Житомирській області – ще дві жертви несправних печей: загинула жінка, чоловік попік руки

18 November 2018, 13:47

У Радомишльському районі Житомирської області на пожежі у власному будинку загинула жінка, а в Хорошівському 52-річний власник хати обпік руки, гасячи вогонь. В обох випадках фахівці "грішать" на проблеми з пічками, якими грілись люди.

Про це 18 листопада повідомив сайт управління ДСНС у Житомирській області.

«18 листопада о 01:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Чайківка Радомишльського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем була охоплена покрівля невеличкого деревяного будинку. Горіла оселя і зсередини - осередок займання знаходився в районі кухні, в місці розташування печі, однак по деревяних конструкціях вогонь швидко поширився будинком», - інформують рятувальники.

У кухні біля печі вогнеборці виявили на ліжку обпечене тіло загиблої власниці оселі. Жінка, 1951 року народження, проживала у будинку сама. Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Тієї ж ночі намагасився загасити вогонь 52-річний господар будинку в селі Сколобів Хорошівського району. Про подію рятувальників сповістив сусід, до якого рано вранці прибіг схвильований господар з криками «Пожежа!».

Вогнем був охоплений дах оселі по всій його площі. Господар намагався загасити вогонь самостійно й попік руки, але від госпіталізації відмовився. Попередня причина пожежі та ж: порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації пічного опалення.

Нагадаємо, 17 листопада в селі Лісівка Андрушівського району Житомирської області у власній хаті загинув пенсіонер, який не зміг вибратись із палаючого будинку. Там також пожежники вказали на очевидні проблеми з піччю.

Житомир.info

Фото - УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа УДСНС жертва  
Матеріали по темі