Події

У Житомирській області 16-річна дівчина збиралась звести рахунки з життям і наковталась ліків

21 November 2018, 11:55

У період з 18-19 листопада в Україні двоє дітей наклали на себе руки. Ще одна дівчина 16-років з Житомирської області у лікарні після спроби суїциду.

Про це на своїй сторінці у Facebook 20 листопада написав перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськин.

«У своєму дитинстві я бігав босим по селу, тільки двічі на день мив руки, коли вкладався спати та коли зранку йшов до школи, а ще ніколи не хворів. До речі, я і мої однолітки до дванадцяти років щиро вірили, що нас принесла лелека. Тоді ми розуміли, як тяжко нашим батькам в селі дістаються гроші, бо з дитинства допомагали їм по господарству, ще знали, що треба вчитися, тому батькам й не було необхідності приділяти нам багато уваги. Але світ змінюється дуже швидко, завдяки інтернету наші діти стали частіше гуляти не на вулиці з друзями, а у віртуальному світі, змінилися і реальні друзі на віртуальних, і, як підсумок, ми стали дуже часто втрачати наших дітей, бо з новими можливостями сучасного світу вони стали слабкішими, схильними до зовнішнього впливу не однолітків з сусідньої вулиці, а невідомих віртуальних осіб з різних країн світу. Тому саме сьогодні вкрай важливо батькам, педагогам, дитячим психологам об’єднатися й приділяти більше уваги нашим дітям, як ніколи раніше, роз’яснювати що є добрим, а що поганим, вчити берегти власне життя. Ці жахливі факти тільки за добу з 18-19.11.2018… 18 листопада у Житомирські області до центральної районної лікарні з передозуванням лікарськими препаратами госпіталізовано дівчину, 2003 р.н., яка намагалася покінчити життя самогубством», - написав В’ячеслав Аброськин.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області 21 листопада Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«Був такий випадок. Зараз вона у задовільному стані», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня 2018 року до Любарського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що 16-річна жителька одного із сіл району намагалася скоїти самогубство. Дівчина вжила медикаменти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Аброськин ГУНП лікарня  
Матеріали по темі