Фоторепортаж

​Вручення «марунових» беретів житомирським десантникам та ордени і медалі від президента. Фоторепортаж

21 November 2018, 19:43

21 листопада на полігоні поблизу Житомира відбулись тактичні навчання ДШВ. Після демонстрації ведення бою, десантування та захоплення переправи, особовому складу, який закінчив курс навчання в 199-му навчальному центрі ДШВ та урочисто склав клятву десантника, вручили «марунові» берети.

У цей же день президент, верховний головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко нагородив українських десантників за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку.

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено капітанів Олександра Лелюка та Олександра Хоменка, майора Олександра Табачного та лейтенанта Сергія Шагова.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено старших солдатів Дмитра Карпова, Дмитра Костенка, Олександра Макарова, Юрія Пашковського, Владислава Полтавця, Вадима Присяжнюка та лейтенанта Максима Сидорчука-Шмідта.

Медаллю «За військову службу Україні» нагороджено старшого солдата Дмитра Гуменного та молодшого сержанта Руслана Танцюру.

Медаллю «Захиснику Вітчизни» нагороджено сержанта Владислава Проворова.

Нагадаємо, у День ДШВ десантники відточували свою майстерність на полігоні під Житомиром та отримували державні нагороди від президента Петра Порошенка (відеосюжет).

Фоторепортаж з військових навчань під Житомиром дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада на полігоні під Житомиром розпочались тактичні навчання ДШВ, на які приїхав президент Петро Порошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ десантник нагорода орден Порошенко навчання полігон  
Матеріали по темі