Місто

​Команди архітекторів, які розроблятимуть проекти реконструкції житомирських майданів, отримають по 250 тис. грн

26 November 2018, 16:09

Призовий фонд містобудівного конкурсу на кращу концепцію реконструкції майданів Соборний та Перемоги у Житомирі становить 750 тис. грн.

Про це йдеться в оголошенні про проведення конкурсу, опублікованому на сайті Житомирської мерії 26 листопада.

«Загальний призовий фонд конкурсу складає 750 000 грн. та фінансується за рахунок коштів проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», що впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ. Нагороду отримують три відібрані команди проектантів. Кожна команда отримує винагороду у розмірі 250 000 грн. на підставі укладеного договору. Всі витрати проектної команди, що виникають у зв'язку з участю у конкурсі покриваються цією сумою. Усі учасники конкурсу самостійно несуть відповідальність за сплату податків та зборів у відповідності до чинного законодавства України», - йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, у Житомирі оголосили про проведення всеукраїнського замовленого містобудівного конкурсу на кращу концепцію реконструкції майданів Соборний та Перемоги в місті Житомир. Метою розробки концепції майданів Соборний та Перемоги є вирішення всіх пішохідних і транспортних сполучень території і створення громадського простору, що буде відображати історичний, архітектурний та культурний характер даної території.

16 листопада у Житомирі стали відомі команди-учасники конкурсу, а 22 листопада відбувся стартовий захід.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні міськвиконкому 1 серпня 2018 року мер Сергій Сухомлин говорив, що на реконструкцію майданів Соборного та Перемоги Житомир може отримати грант в розмірі 10 млн євро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реконструкція майдан архітектура конкурс  
Матеріали по темі